Мебели - Домакински органайзер на 4 нива, Квадратен с издръжлива метална конструкция Бял и Черен цвят,

Домакински органайзер на 4 нива, Квадратен с издръжлива метална конструкция Бял и Черен цвят,
Домакински органайзер на 4 нива, Квадратен с издръжлива метална конструкция Бял и Черен цвят, Домакински органайзер на 4 нива, Квадратен с издръжлива метална конструкция Бял и Черен цвят, Домакински органайзер на 4 нива, Квадратен с издръжлива метална конструкция Бял и Черен цвят, Домакински органайзер на 4 нива, Квадратен с издръжлива метална конструкция Бял и Черен цвят, Домакински органайзер на 4 нива, Квадратен с издръжлива метална конструкция Бял и Черен цвят, Домакински органайзер на 4 нива, Квадратен с издръжлива метална конструкция Бял и Черен цвят, Домакински органайзер на 4 нива, Квадратен с издръжлива метална конструкция Бял и Черен цвят, Домакински органайзер на 4 нива, Квадратен с издръжлива метална конструкция Бял и Черен цвят, Домакински органайзер на 4 нива, Квадратен с издръжлива метална конструкция Бял и Черен цвят, Домакински органайзер на 4 нива, Квадратен с издръжлива метална конструкция Бял и Черен цвят, Домакински органайзер на 4 нива, Квадратен с издръжлива метална конструкция Бял и Черен цвят,
Код на продукта: органайзер с четери поставки
Наличност: няма
Цена: няма 125.00лв.

Възможни варианти

* ИЗБОР НА ЦВЯТ:

Кол-во: +
-
  - или -  

Мебели - Домакински органайзер на 4 нива, Квадратен с издръжлива метална конструкция Бял и Черен цвят,

Домакински органайзер на 4 нива, квадратен, Бял и Черен цвят,
Стилен и удобен домакински органайзер на 4 нива, изработен от метал в черен и бял цвят.
Височината му е 77см, широчина 30см, а размерът на кошниците е 30см.
Този въртящ се органзайер е чудесен избор за съхранение на плодове, зеленчуци, подправки, книги, тоалетни принадлежности. Подходящ за баня, спалня, офис, перално помещение.
Със свободно движение, оборудван с 4 заключващи се универсални колелца в долната част. Кошницата за съхранение се завърта без усилие и осигурява достатъчно пространство за съхранение. Лесен за сглобяване – необходимо е да се сглобят само колелцата към органайзера.
Изработен от издържлив метал.
Всяка кошница издържа до 7кг.
Специални оферти!!! Побързайте - завършват скоро