Условия за ползване

 

1. Предмет на Общите условия

Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които фирма Адел 111 ЕООД, със седалище и адрес на управление: гр. Шумен, ул. "Владайско въстание"24, вписана в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК 205123806, предоставя услуги и продукти на потребителите си от различни търговци, производители и доставчици чрез интернет магазин www.adel111. Ползвателят изрично и безусловно се съгласява с настоящите общи условия за ползването на сайта и онлайн магазина.

2. Регистрация

Регистрацията не е задължителна за пазаруване чрез онлайн магазина. Ползвателят попълва регистрационна форма, в която посочва коректни данни за доставка, както и телефонен номер и e-mail адрес. Регистрацията в сайта би била също полезна на потребителите, за да получават информация за нови продукти и да се възползват от бъдещи отстъпки.

3. Кошница

До снимката и описанието на всеки продукт, стои бутон ПОРЪЧАЙ. Натискането на този бутон записва избрания продукт във вашата виртуална "кошница". Може да преминете към заявяване на доставката или да продължите пазаруването. Съдържанието на кошницата се запазва, докато решите да преминете към заявка за доставка. Вие може да разглеждате съдържанието на кошницата, да добавяте нови продукти или да премахвате тези, които не желаете. Цената, която е посочена е за един брой и НЕ включва цената за доставка до посочения от Вас адрес.

4. Съгласие

С отбелязване в поле „Съгласен съм с Общите условия" клиентът извършва електронно изявление, с което декларира, че е запознат с настоящите Общи условия и ги приема.

5. Условия за поръчка на стоки

• Поръчка

Доставката на стоки от www.adel111. com става след направена поръчка за доставка на стока. В поръчката клиентът посочва начин на плащане / на този етап предлагаме единствено наложен платеж/ и телефонен номер за връзка. Всяка валидна и приета поръчка от страна на Клиента получава автоматично служебен номер и потвърждение, че е приета.

• Потвърждение и изпълнение на поръчки

www.adel111.com си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през интернет магазина, ако попълнените данни на клиента не са валидни, или ако няма наличност от поръчаната стока.

Клиентът заплаща стойността на поръчката по цените, посочени в поръчката. В случай, че продуктът не може да бъде доставен, операторът може да предложи алтернативен продукт със сходни характеристики и цена, който клиентът има право да приеме или да откаже.

6. Доставка

Срокът за доставяне на стоки, поръчани през интернет магазин www.adel111.com е от 2 до 7 работни дни. Доставката е за сметка на Клиента. Доставките се извършват чрез Еконт Експрес ООД .

Клиентът получава стоката от служител на куриерска компания. Клиентът е длъжен да провери съдържанието на пратката и съответствието с поръчаната стока преди да заплати дължимата сума в случаите на „Наложен платеж".

7. Връщане на стока

Потребител има право да върне закупена от него стока от www.adel111.com в срок от 14 работни дни от доставката. Стоката трябва да е в пълна окомплектовка, в оригиналната си опаковка, документация и в добър търговски вид. В този случай клиентът има право да получи обратно заплатената от него сума, в 30 дневен срок от получаването на стоката по банкова сметка, посочена от него в официален email към www.adel111.com

В случай на връщане на стока или рекламация от страна на клиента, той е длъжен да информира www.adel111.com за намерението си чрез email, като посочи номер на поръчка, номер на товарителница /номер на получената пратка/, подробно описание на рекламацията. Наш оператор посочва адрес, на който клиента да върне стоката. Връщането се осъществява с куриерска фирма и е за сметка на клиента.

 

Условията за поръчка, доставка и плащане в www.adel111.com съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите.

Поръчката е акт на действие, който потребителят прави свободно, по собствен избор, и обвързва със силата на договор потребителя и www.adel111.com

Плащането на поръчаната стока не е авансово и се приема като задатък с пълен размер на крайната цена на продукта.

Всяка предоставена от потребителя или лицето, ползващо сайта със свободен достъп лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно.